ДОВЪРШИТЕЛНИ РАБОТИ
СУХО СТРОИТЕЛСТВО
ВиК УСЛУГИ
Ние работим
с продуктите на:
Строителни ремонти с продуктите на BOROЗапитване за оферта

За нас

Строителна фирма „Фокси” е основана през 2004г. от г-н Божидар Богданов. През изминалите шест години направихме различни строителни и ремонтни дейности и завършихме около 1600 обекта за частни клиенти, които продължават и до днес да използват нашите услуги.

За успешната реализация на нашите проекти използваме качествени материали, професионални машини и инструменти. Разполагаме с екип от двадесет квалифицирани строителни работници, благодарение на които изпълняваме в срок строително - ремонтните дейности. Услугата от основи до ключ дава на нашите клиенти спокойствие и свободно време. Освен с ремонта на вашето жилище ние се занимаваме и с пазаруването и доставката на всички материали на най-добри цени и качество. Предлагаме безплатен оглед и индивидуален проект. Нашите дизайнери могат да ви консултират за изграждане на интериора и за цялостния облик на вашето жилище. Изготвяме договор за изпълнение, в който подробно са описани всички операции, уточнени са цените и е фиксиран крайният срок за предаване на обекта. Предлагаме и комплексно професинално почистване на ниски цени, както и абонаментни програми с отстъпки.

Довършителни работи по фасадата на жилищна сграда
Изграждане на открит плувен басейн
Изграждане на открито стълбище
Цялостен ремонт на апартамент
Магазин за бижута
Цялостен ремонт на офис
Баня по предварителен проект
Баня по предварителен проект
Цялостен ремонт на апартамент
Изграждане на стойка за телевизор от гипсокартон с декорации
Изграждане на таван от гипсокартон с декорации
Баня по предварителен проект

През годините успешно сме партнирали с фирмите „Веста Билд”, „Стройкорект 2003”, „Комерсинженеринг”, „Интерпласт” и др. Осъществили сме довършителни ремонтни работи на няколко затворени жилищни комплекса и кооперации - монтаж на гранитогрес върху фасади, стълбища и коридори, фаянс и теракот, гипсокартон, шпакловки и латекс, изграждане на открити плувни басейни и др.

Дори във времена на финансова криза ние продължаваме да реализираме успешно и безупречно строително - ремонтните дейности, благодарение на гъвкавата ни ценова политика.